Om oss

Headlight International grundades år 2000 som ett nytt alternativ på den skandinaviska marknaden för chefsrekrytering. Vi fokuserar på chefsrekrytering genom search. Bland våra kunder återfinns såväl stora koncerner som mindre utvecklingsbolag.

Kollegor på gruppmöte

Vår bakgrund

Bland våra kunder återfinns såväl stora koncerner som mindre utvecklingsbolag. Vi fokuserar uteslutande på chefsrekrytering genom search. Det är en metod som innebär att vi, efter att aktivt ha identifierat potentiella kandidater, approcherar de mest lämpade för en specifik position.

Genom vår strukturerade och kvalitativa arbetsmetod hittar vi de, för det specifika området, mest kvalificerade och passande kandidaterna. Vi arbetar inte med andra HR-relaterade tjänster, såsom exempelvis outplacement eller urval.

Headlight International arbetar enligt de normer som satts upp av Föreningen Sveriges Executive Search Konsulter, ESK (www.esk.se), för att säkerställa en professionell hantering av kandidater och kunder under rekryteringsprocessen.

Företaget är också medlemmar i globala ”Association of Executive Search Consultants” (www.aesc.org) och följer deras strikta etiska kod.

Kom i kontakt med oss!

Vi besvarar gärna alla dina frågor och funderingar.